Navigation Menu
Godt  kledd  på  sjøen

Godt kledd på sjøen

By on nov 16, 2023 in Øygrupper

Mange forbinder sjøen med sol og sommer, men dersom du kler deg godt, er det ingenting i veien for å være på sjøen hele året. Da gjelder det selvsagt å ha gode klær. Du trenger jakker til barn og voksne, samt votter og lue, for det er aldri gøy å fryse. Dersom barna fryser, mister de fort interessen for å bli med ut på sjøen.

Opplev norske øyer hele året

De norske øygruppene er like spennende om høsten, våren og vinteren. Da kan du få helt andre opplevelser, i tiillegg til mer ro. Færre turister kommer til øyene når det er kjølig. Besøk kids brandstore og finn jakker barn som holder de yngste varme. De voksne bør også kle seg godt, slik at alle får en kjempefin tur. Husk også redningsvest til alle ombord. Dette er viktig hele året, men i den kalde årstiden, er været ofte litt røffere.

Forfriskende vær

Selv om det er kjøligere og villere vær i den kalde årstiden, er det mange som mener at dette er forfriskende. På båttur, går sikkerheten selvsagt alltid først, og dersom været blir for ille, er det lurt å finne en lun havn. På flere av de norske øygruppene bor det folk hele året, og da kan du bruke uværsdagene til å bli kjent med lokalbefolkningen og livene deres.