Navigation Menu
Hva  er  verdens  største  øygruppe?

Hva er verdens største øygruppe?

By on jun 11, 2021 in Øyer i historien

Det er mange som ikke tenker på at det er flere land som består av en rekke øygrupper og i denne artikkelen skal vi snakke om den aller største, nemlig Indonesia. Om dette er noe du er interessert i, er det bare å lese videre.

Fakta om Indonesia

Indonesia er verdens største øygryppe og består av over 17 000 ulike øyer. Da er det kanskje ikke rart at de har et innbyggertall på over 270 millioner! Noe som er spennende med Indonesia er også det faktum at de har over 700 språk. Dette er regionale språk som alle er offisielle. Det er også sånn at de fleste kan forstå deler av de andre språkene, så det blir lettere å kommunisere.

Hovedstaden til Indonesia er Jakarta, som er en populær destinasjon for nordmenn og andre reiseglade!

Hvis du har planer om å reise til Indonesia, kan det være lurt å sjekke reisetipsene her, slik at du er informert når du drar. Det å reise til Indonesia tar ganske lang tid, men det er absolutt verdt det, rett og slett fordi det er så innmari fint der.

Indonesia som øygruppe

Som du forstår er Indonesia utrolig stort, men fordelt over 17 000 øyer. Dette gjør det ideelt å reise til Indonesia hvis du er glad i å reise med båt rundt omkring. Det finnes overraskende god dekning med transport rundt omkring mellom disse øyene. Indonesia er kjent som en turistdestinasjon som er godt likt blant en rekke ulike folkegrupper. Det å dra til Asia er spennende i seg selv, men det å dra til Indonesia er en helt annen opplevelse, rett og slett fordi det er så mange kulturer som passer sammen.

Vi anbefaler deg absolutt å finne ut mer om Indonesia, fordi det er et interessant sted!