Navigation Menu
Ta  bilder  på  ferie  langs  Norgeskysten

Ta bilder på ferie langs Norgeskysten

By on nov 11, 2020 in Øyer i historien

Få ting slår en ferie i Norge, og enda færre ting slår en ferie langs Norgeskysten. Nesten hele landet vårt er dekket av en fantastisk kystlinje, og selv om været ikke alltid er like bra, så skuffer aldri naturen. Den norske naturen er i verdensklasse, og du vil aldri angre hvis du legger ferien til eget land. Det er så utrolig mye å oppdage, fra rorbuer i nord til svaberg i sør.

Det er ikke rart at mange internasjonale turister drømme om Norge, og har det høyt oppe på listen over foretrukne ferieland. Nå som internasjonale turister ikke kan besøke Norge pga. korona, bør man kjenne sin besøkelsestid – sjelden har det vært så få mennesker ved de største turistattraksjonene våre. Det betyr at du kan ta massevis av fine bilder, da det ikke er fullt av folk i veien for motivene.

Ta vare på minnene livet ut

Er du av typen som har tar mange bilder når du er på ferie? Da tar du nok ekstra mange bilder når du er på Norgesferie, da det er så mange fine steder rundt kysten vår. Tenk hvor synd det er om disse bildene forblir lagret på mobilen, uten at du gjør noe med de. Istedenfor bør du printe de ut, og henge de opp på veggen eller gi de bort som gaver. Det høres kanskje gammeldags ut, men det er så utrolig hyggelig å ha slike minner rundt seg i hverdagen. Spesielt på grå, kalde høstkvelder.

Du kan kjøpe fine bilderammer på nett, og de finnes i mange forskjellige størrelser. Hvis du heller ønsker å printe ut bildene dine som plakater, finner du også store rammer som passer til disse. Her er det kun kreativiteten din som setter grenser. Du kan også kjøpe bilderammer i mange ulike farger, men klassisk eik passer hos de aller fleste – så dette kan være et godt valg for deg. Ellers er det heller aldri feil med hvit.

Når du har printet ut bildene dine, og kjøpt noen nye bilderammer, er du godt i gang med å ta vare på minnene dine for resten av livet. Er det ikke fint at en ferie kan leve videre på denne måten?!