Navigation Menu
Sjekkliste  for  en  reise  til  en  øde  øy

Sjekkliste for en reise til en øde øy

By on aug 28, 2020 in Øyer i historien

De aller fleste har en eller annen gang tenkt over hvilke gjenstander de var nødt til å ha, dersom de skulle havne på en øde øy. Øyer finner vi overalt på kloden, og hver og en av dem åpner for en hel rekke utrolige opplevelser. Så hvilke gjenstander er egentlig alfa og omega dersom du bestemmer deg for å søke nye eventyr på en øde øy?

Telefon

Det er nok ingenting som er viktigere når du skal utforske øde øyer enn telefonen din. Hver eneste øy har sin helt unike historie, og da er det fantastisk å ha en måte å dokumentere det hele på. I tillegg er telefonen er helt uvurdelig for å sørge for at du kan ringe etter hjelp dersom noe skulle gå galt. Derfor er det også utrolig viktig at telefonen din er i orden. Dersom noe skulle skurre med telefonen din, sørg for å få dette ordnet, for eksempel ved å handle hos teknikkdeler, som har en hel rekke billige reservedeler til telefon. Med en pålitelig telefon vet du at hjelpen aldri er langt unna, og du kan fokusere på å nyte eventyret.

Mat

Øyer kommer i alle størrelser og fasonger, men uansett hvor stor eller liten den aktuelle øya er, sier det ingenting om hvordan mattilgangen er der. På en øde øy er det ikke nødvendigvis så god tilgang på spiselige ressurser, og dette er det veldig lurt å være forberedt på. Så pakk med deg godt med mat, slik at ikke turen må avbrytes tidlig på grunn av mangel på mat.

Fyrstikker eller lighter

Det er ikke like lett å få i gang et bål som det kanskje kan virke, og et bål er helt klart viktig på en øde øy. Bålet vil være uvurdelig både for varme, og ikke minst for å tilberede mat. Så dersom du ikke allerede er en bålekspert, anbefaler vi å ha med noe som enkelt lar deg få i gang et bål.

Det er altså litt av hvert det kan være lurt å ha med seg før du begir deg ut på oppdagelsesferd. Men med disse gjenstandene vil du være langt på vei mot en vellykket reise inn i det ukjente. Så la nysgjerrigheten styre deg, og kos deg på tur.